Projektet

Område-1.jpg

Projektets navn og udformning er inspireret af Øster Hornum's oprindelige struktur, hvilken kendetegnes ved cirkelpræget veje, som omkranser den gamle bydel.

Med cirklerne i fokus, er der skabt nogle spændende byggegrunde, der ved hjælp af det dalende landskap, alle vil få et udkig over de åbne marker mod syd og vest.

Særligt det landlige miljø, og byens mangfoldighed har sat sit præg på grundenes størrelse, der varierer bredt fra ca. 800 m2 til ca. 1900m2. Dette for at imødekomme forskellige behov og ønsker, og hermed appellerer til en bred målgruppe af nybyggere.

For at bryde det stringente miljø, og sikre en sikker færden til skole og sportsmiljøer, er der etableret to store fælles arealer, som bindes sammen af matriklens interne stisystemer. Systemerne er udformet som et naturligt å miljø, der med dets høje beplantning indbyder til gåture og leg for de kommende beboer.

Cirkelslaget

Involveret

Martin Bang.jpg

Udvikler - Arkitekt

Martin Bang

"Min erfaring som håndværker præger mit arbejde som arkitekt, samt bidrager til spændende bygbare løsninger med økonomi og konstruktionen i fokus" 

IMG_0635[1].JPG

Lodsejer - Entreprenør

Michael sondrup

"Jeg tror på godt håndværk og hårdt arbejde. Dette er basis for min forretning, og giver mig lysten til at gå det ekstra skridt"

Ejendomsmægler - Salg

Malene Sloth Langkilde

"Som ejendomsmægler, skaber jeg tryghed og tempo gennem mit handlekraftige væsen"